TIN DOO

REHAU ISPUNE ZA VRATA I PRIBOR

Visoko kvalitetan program za individualan dizajn ulaznih vrata

REHAU VRATA – INDIVIDUALNI PEČAT VAŠEG DOMA

Ulazna vrata se sastoje od štoka i odgovarajuće ispune za vrata. Pored različitih sistema profila za konstrukciju štoka, imate na raspolaganju veliki izbor ispuna za vrata – moderan ili klasičan sistem, ulazna vrata će ostaviti svoj individualan pečat. Prednosti REHAU vrata: mnoštvo mogućnosti izbora iz više od 100 aktuelnih modela i preko 350 varijanti, veliki izbor stakala, kvaka, rozeta i otvora za poštu,
dugovječnost i lako održavanje, lako održavanje i otpornost na nečistoću, sendvič konstrukcija sa dobrom zvučnom i toplotnom izolacijom, ekološka prednost zbog mogućnosti reciklaže, bešavni prelaz na dekor-štoku, pokrivka krila sa prepustom za dopadljivi vizuelni efekat i unaprijeđenu protivprovalnu zaštitu.

GENEO SISTEM ULAZNIH VRATA

GENEO ulazna vrata – energetska efikasnost sa dizajnom

GENEO – ENERGETSKA EFIKASNOST SA DIZAJNOM

Ulazna vrata nisu samo dio ulaznog prostora, već glavna odlika doma. Zbog toga, energetska efikasnost, dizajn, komfor i dugovječnost imaju odlučujuću ulogu. Sistem ulaznih vrata GENEO upravo te karakteristike ujedinjuje zahvaljujući hightech materijalu RAU-FIPRO.
Ekskluzivno za GENEO profile moguća je upoteba skrivenih baglama, što daje poseban dizajnerski efekt.

BRILLANT DESIGN – SISTEM ULAZNIH VRATA

Brillant design ulazna vrata – atraktivno i dugotrajno

Individualni dizajn za visoke zahtjeve. Kao optički markantan element, Vaša vrata bi se trebala preko noći uklopiti sa arhitekturom Vaše kuće. Kućna vrata iz sistema REHAU Brillant-Design Vam nude čitav niz mogućnosti oblikovanja: viševrsne boje, oblike i dekore kao i veliki izbor dodataka, od raznih stakala do poštanskih sandučića. Spoj glatkih površina i elegantnih 20° kosina profila, daruju Vašim vratima poseban i nezamjenjiv karakter.

BRILLANT DESIGN SISTEM ULAZNIH VRATA ZA PASIVNE KUĆE

Brillant design ulazna vrata – prvi certifikovan sistem profila za pasivne kuće

BRILLANT DESIGN – SISTEM SA CETIFIKATOM ZA PASIVNE KUĆE

Pasivna kuće je uz rastuće cijene energenata isplativa investicija, jer kako ljeti, tako i zimi nema potrebe za klasičnom klimatizacijom, grijanjem. To naravno postavlja izrazito visoke zahtjeve u odnosu na primjenjene sisteme. REHAU je uspio da razvije prva ulazna vrata koja su certifikovana za pasivne kuće i koja su se dokazala na tržištu. Sa sistemom profila Brillant-Design i Clima-Class-ispunom se ispunjavaju ne samo zahtjevi u odnosu na toplotnu izolaciju, već se istovremeno omogućava i kreativna sloboda.

PREKO 220 BOJA!

Široka paleta boja zahvaljujući sistemu SYNEGO.