TIN DOO

EURO DESIGN 70 – ZA RADOST U KUĆI

Uz dokazane REHAU standarde kvaliteta Euro-Design 70 je ekonomičan prozorski sistem.

SISTEM DUBINE 70 MM

Zahtjevan dizajn za Vaš dom. Vi investirate puno u svoj dom i želite da svaki detalj odgovara Vašim željama. Prozori sistema REHAU Euro Design 70 doprinose da se dolasku kući uvijek radujete, prije svega ako stavljate akcenat na dizajn, jer prozori iz sistema REHAU Euro-Design 70 perfektno uokviruju izgled Vaše kuće. Mnogobrojni oblici, boje, dekori i dizajn krila otvaraju Vam višestruke mogućnosti. Uz to imate i posebnu mogućnost da sa aluminijskim oblogama obložite svoje prozore i integrirate uz aluminijsku fasadu.

Prozori su doživotna investicija. Gradite li novo ili renovirate stojite pred važnom odlukom. Ako vam je važan dizajn, komfor, ušteda na troškovima kroz toplotnu izolaciju i trajnost, sa prozorima iz sistema REHAU Euro-Design 70 ste donijeli pravu odluku. Naravno da Euro-Design 70 ispunjava sve zahtjeve evropskih normi EnEV.

UŽIVAJTE U STILU – EURO-DESIGN 70 PROZORI

Idealna dubina ugradnje kao i 5-komorna tehnika, obezbjeđuju efektivnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

ZAHTJEVAN DIZAJN ZA VAŠ DOM – EURO-DESIGN 70

Bez uznemiravanja. Prozori iz sistema Euro Design 70 obezbjeđuju Vam mir čak i kada se izvor buke nalazi negdje u komšiluku. Za takvo stambeno područje, koje je izloženo posebno velikoj buci, prozori iz sistema Euro Design 86 plus mogu biti prilagođeni individualnim potrebama za zaštitu od buke do najvećeg stepena zvučne izolacije 4. Tako možete u svako vrijeme da se opustite i izolujete od ekstremno velike buke. Euro-Design 70 kada se radi o posebnoj zvučnoj izolaciji.

UGODAN OSJEĆAJ U DOMU – EURO DESIGN 70

Dodatna vrijednost za Vaš dom.

ELEGANTNI OBLICI PROZORA SA EURO DESIGN 70 SISTEMOM

Za mnoge arhitektonske mogućnosti prozori iz sistema REHAU Euro-Design 70 Vam nude
odgovarajući oblik i izvedbu.

Od jednostavnih do neobičnih

Za mnoge arhitektonske mogućnosti prozori iz sistema REHAU Euro-Design 70 vam nude odgovarajući oblik i izvedbu.Tako možete prozorima sa zaobljenjem i kosinama i prozorima sa dekorativnim lajsnama da naznačite stil vaše kuće i stvorite poseban utisak izgleda i očekivanja. Za maksimum u individualnosti dostupna su vam prozorska krila u tri različite dizajnerske varijante:
elegantno zaobljeno, blago zakošeno ili markantno izlomljeno.Tako možete biti sigurni da će vaši prozori nametnuti osobit akcenat na stil ambijenta stanovanja i istovremeno harmoniju ukupne arhitekture vaše kuće. Naravno, očuvanje toplote se uvijek podrazumjeva.

PREKO 220 BOJA!

Široka paleta boja zahvaljujući sistemu SYNEGO.

INDIVIDUALNO PRILAGOĐENA SIGURNOST – EURO DESIGN 70

Dobro konstruirano protiv pokušaja provale. Osjećati se sigurno je neophodno za svaku vrstu odmora.

Da biste se u kući i na odmoru mogli opustiti, prozori iz sistema REHAU Euro-Design 70 vam nude (po potrebi) različite protuprovalne klase zaštite. Kako je u BiH najveći broj provala kroz prozore i prozorska vrata, tako je individualno viđenje zaštite pojedinih prozora posebno važno. Specijalne zapreke i druge sigurnosne komponente Vam obezbjeđuju da za svaki prozor iz sistema REHAU Euro Design 70 možete sami odrediti mjere sigurnosti protiv provale.