TIN DOO

BRILLANT DESIGN ZA VISOKU KLASU STANOGRADNJE

Efektivna toplotna izolacija i raznolikost dizajna za visoku klasu stanogradnje.

STANOVANJE SA STILOM I KOMFOROM

Odlična toplotna izolacija prozora iz sistema REHAU Brillant-Design obezbjeđuje ugodnu atmosferu u kući čak i kad je vani oluja i pada snijeg. Sa dubinom ugradnje 70 mm kao i dva dihtunga prozori REHAU Brillant Design sprječavaju prodor hladnoće, propuha, prašine i vlage. Pored toga sistem pet komora djeluje kao izolirana barijera između niske vanjske temperature i tople unutrašnjosti. Rezultat toga je znatno manja vrijednost gubitka toplote od Uf*=1,3 W / m2K. Time su prozori iz sistema REHAU Brillant Design idealni za novu gradnju i ciljano renorviranje stare gradnje radi uštede energije i smanjenja troškova grijanja.

BRILLANT DESIGN – MD SISTEM SA SREDNJIM DIHTUNGOM

Kod Brillant-Design MD akcenat je stavljen na toplotnu izolaciju

Sistem Brillant-Design MD zasniva se na uspjehu proizvoda Brillant-Design sa sistemom naležućeg dihtunga. Sa podjednako atraktivnim dizajnom, razvijen je kao samostalan sistem sa srednjim dihtungom. Kod Brillant-Design MD akcenat je stavljen na toplotnu izolaciju, jer termoizolaciona svojstva profila sa sistemskom dubinom od 70 mm dodatno su poboljšana srednjim dihtungom.

TOPLOTNA IZOLACIJA – BRILLANT DESIGN – ATRAKTIVAN DIZAJN

Toplotna izolacija i varijacije u dizajnu

RAZNOLIKI OBLICI KAO ARHITEKTURA – BRILLANT DESIGN

Za mnoge arhitektonske mogućnosti prozori iz sistema REHAU Brillant-Design Vam nude
odgovarajući oblik i izvedbu.

Od jednostavnih do neobičnih

Prozori iz sistema REHAU Brillant Design odlikuju Vašu kuću svojom elegantnošću, modernim oblikom i blistavom površinom. Vašem individualnom smislu za uređenje i oblikovanje nisu postavljene granice. Imate izbor između različitih boja i oblika, kao i npr. kombinacije zaobljenog štoka, u dubini ugradnje 80 mm i tehnici 6 komora. U kombinaciji sa zaobljenim krilom iz sistema REHAU Brillant Design dobivamo impresivnu,
harmoničnu sveukupnu sliku koja traži svoje. Kod ovog sistema nema neostvarenih želja.

PREKO 220 BOJA!

Široka paleta boja zahvaljujući sistemu SYNEGO.