TIN DOO

SISTEM ZA PROZORE I VRATA SA TERMOPREKIDOM

Iz zahtjeva za smanjenje gubitaka energije, kroz vanjske zidove, prozore i vrata, proizašla je potreba za energetski učinkovitijim sistemima.

Zajedničke karakteristike:

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE PROFILA

SISTEM ZA PROZORE I VRATA BEZ PREKINUTOG TERMIČKOG MOSTA /HLADNI PROFILI

Aluminijski profil bez prekinutog termičkog mosta (hladni profili) nalaze široku primjenu u interijerima i na objektima gdje toplinska izolacija nije uvjet. Širokim izborom profila, okova i brtvi moguća je izvedba raznih konstrukcijskih oblika.

Zajedničke karakteristike:

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE PROFILA

KLIZNI SISTEMI /HLADNI PROFILI

Klizni sistemi (hladni profili) nalaze široku primjenu u interijerima i na objektima gdje toplinska izolacija nije uvjet. Širokim izborom profila, okova i brtvi moguća je izvedba raznih konstrukcijskih osobina, vodo-nepropusnosti, zrako-nepropusnosti i zvučne izolacije.

Zajedničke karakteristike:

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE PROFILA

ZIMSKA BAŠTA

Kada se pojavi potreba za proširenjem životnog prostora ili se želi osigurati prostor za odmor i rekreaciju zimski vrt je idealno rješenje. Povezivanje životnog – unutarnjeg prostora sa prirodom- vanjskim prostorom glavna je odlika ovog sistema. Aluminijski profili s prekinutim toplinskim mostom u kombinaciji s Izo staklima omogućavaju ugodan boravak u ovim prostorijama tijekom cijele godine. Puno svijetla koje omogućavaju velike staklene plohe dovode u unutarnji prostor potrebnu sunčevu energiju . Iako konstrukcije zimskih vrtova imaju svoje prednosti u svako doba godine ipak su tijekom zimskih razdoblja ove prednosti najistaknutije.