TIN DOO

UGODNA TOPLOTA – NISKI TROŠKOVI GRIJANJA

Štedite na potrošnji energije, a ne na prozorima.Do 50 % bolja toplotna izolacija u poređenju sa standardnim prozorima.

SYNEGO PROZORI SE ISPLATE

Novi SYNEGO prozori su idealni za uštedu. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i do 50 % bolju toplotnu izolaciju. Primjetna ušteda na troškovima grijanja i povećanje vrijednosti nekretnina – danas, sutra i prekosutra.

Stari prozori predstavljaju najslabiju energetsku kariku u kući. Oni su loše izolovani i tehnički gledano davno prevaziđeni. Posljedica: zbog takvih prozora dolazi do gubitka skupo plaćene energije za grijanje.

Zahvaljujući izrazito dobroj termoizolaciji SYNEGO prozora, energetska potrošnja se redukuje od prvog dana ugradnje. Bez strepnje od narednog računa za grijanje i budućeg rasta cijene energenata.

NEKA VAM NIŠTA NE SMETA – SYNEGO PROZORI

I do 22 puta manje buke zahvaljujući individualnim mjerama zvučne zaštite.

BUKA OSTAJE VANI – SYNEGO PROZORI

Svakodnevno ste okruženi bukom iz okoline: saobraćaj, kosilica za travu… Uz SYNEGO prozore buka jednostavno ostaje napolju i dom postaje oaza mira.

Osjećajte se ugodno-nezavisno od toga, koliko je glasno vaše okruženje. Istraživanja potvrđuju da stalna izloženost saobraćajnoj buci dovodi do povećanog rizika od kardiovaskularnih oboljenja. Stres izazvan bukom ostaje vani. SYNEGO prozori vraćaju mir koji je neophodan za opuštanje.

JEDNOSTAVNO NAJBOLJI – SYNEGO PROZORI

SYNEGO je sinonim za pažljivo konstruisan i dugotrajan prozor, što daje dobar osjećaj. U unutrašnjosti prozora nalazi se sofisticirana arhitektura.

Napredna tehnologija i materijali.

DIZAJNIRAJTE SYNEGO PROZORE

Veliki, mali, pravougaoni, okrugli, ili nekog drugog oblika – SYNEGO pruža široke mogućnosti arhitektonskih rješenja.

Potpuna sloboda u dizajniranju

Prozor ne mora uvijek da bude pravilnog oblika. Bilo da se radi o pravolinijskim, zaobljenim ili kružnim prozorima – SYNEGO omogućava mnogo toga. Dodatni akcenat dizajnu daju stilski elementi i podjela prečkama. Zbog toga je SYNEGO pravi izbor kako kod renoviranja starih zgrada tako i kod novogradnje!

PREKO 220 BOJA!

Široka paleta boja zahvaljujući sistemu SYNEGO.

UŽIVAJTE U SYNEGO SIGURNOSTI

Dom predstavlja sigurnost, komfor, mir i intimnost. Zahvaljujući REHAU profilims osjećate se sigurnije u svom domu.

Protuprovalna zaštita REHAU prozora. 80 % svih provala se odvija putem lako dostupnih prozora i vrata. Kod više od jedne trećine, usljed bolje sigurnosne tehnike, provala se završi na pokušaju. Zaštita doma se sprovodi kroz dodatnu zaštitu lako dostupnih prozora i vrata. Provalnici veoma brzo nađu drugi i lakši cilj, kada prozor nije moguće otvoriti za nekoliko sekundi pomoću poluge.