ULAZNA VRATA ZA MIR, SIGURNOST I UŠTEDU – TIN D.O.O.

Visoko kvalitetan program za individualan dizajn ulaznih vrata koji pruža garanciju uštede energije te neprikosnovenu sigurnost.

ULAZNA VRATA – PEČAT VAŠEG DOMA

Kompanija Tin d.o.o. je u sklopu svoje djelatnosti za Vas obezbjedila vrhunske profile i ispune za izradu ulaznih vrata. Vodeći se današnjim potrebama koji zatjevaju jedinstvo dizajna, sigurnosti i uštede, kompanija Tin d.o.o. koristi profile svjetski poznatog brenda REHAU i to profile GENEO, BRILANT DESIGN i SYNEGO koji po svojim karakteristikama ispunjavaju gore navedeno. Za ispune se koriste također provjereni brendovi kao što su REHA i Pavković paneli.

REHAU ULAZNA VRATA

Visoko kvalitetan program za individualan dizajn ulaznih vrata

REHAU VRATA – ZA NAJZAHTJEVNIJE

Ulazna vrata se sastoje od štoka i odgovarajuće ispune za vrata. Pored različitih sistema profila za konstrukciju štoka (GENEO, BRILLANT DISAGN, SYNEGO), imate na raspolaganju veliki izbor ispuna za vrata – moderan ili klasičan sistem, ulazna vrata će ostaviti svoj individualan pečat. Prednosti REHAU vrata: mnoštvo mogućnosti izbora iz više od 100 aktuelnih modela i preko 350 varijanti, veliki izbor stakala, kvaka, rozeta i otvora za poštu, dugovječnost i lako održavanje,  sendvič konstrukcija sa dobrom zvučnom i toplotnom izolacijom, unaprijeđena protivprovalna zaštita.

SAZNAJ VIŠE

PANELNA VRATA

Rješenje za Vaš dom

Ulazna vrata se sastoje od štoka i odgovarajuće ispune za vrata. Pored različitih sistema profila za konstrukciju štoka (GENEO, BRILLANT DISAGN, SYNEGO), imate na raspolaganju veliki izbor ispuna za vrata programa ELITE i SIMPLE. PVC i aluminijske ploče od kojih su napravljeni paneli za ulazna vrata rezultat su najnovije tehnologije i najboljih materijala. Paneli su, dakle, postojani i stabilni, jednostavni su za održavanje i zadovoljavaju sve sigurnosne zahtjeve i standarde zvučne i termičke izolacije. To potvrđujemo cerifikatom IFT Rosenhaim.

SAZNAJ VIŠE

TIN VRATA

Spoj dizajna i iskustva za ljepotu i eleganciju doma

Osjećaj sigurnosti u domu

TIN Ulazna vrata se sastoje od štoka i krila vrata. Štok i krilo vrata se radi od najkvalitetnijih profila brenda REHAU, a to su SYNEGO, GENEO te BRILLANT DESIGN, odgovarajućih ispuna i stakla. Koriste se najkvalitetniji okovi koji će pored dugovječnosti pružiti i dodatnu sigurnost. Vrata se rade po našem ili po dizajnu kupca u dimenzijama po želji.

SAZNAJ VIŠE

PREKO 220 BOJA!

Široka paleta boja zahvaljujući sistemu rehau.

Prvi utisak je bitan, čak i kod vrata. Sa REHAU profilima omogućena je
realizacija individualnih želja: blistavo bijela boja, topli dekori drveta sa teksturom
ili uni boje u trendu.

Nezavisno od izbora: vrata će i nakon mnogo godina izgledati kao prvog dana. REHAU boje su
postojane i otporne na vremenske uticaje.

Zadovoljstvo koje traje.Pronađite omiljenu boju u paleti od 220 boja. Individualan odabir boje vanjske i unutrašnje strane vrata – na primjer: vani antracit, a unutra bijela.

DODATNI PRIBOR ZA VRATA

Mnogobrojne mogućnosti dizajna zbog ukrasnog stakla i stakla sa ornamentima te aplikacija plemenitog čelika i dodatnog pribora.

Ukrasno staklo omogućavaje ulazak svjetla u kuću. Ali, do neke granice. Jedna su transparentna, druga smanjuju mogući uvid na minimum. Bitno je da se osjećate ugodno?

Ukrasne ručke za otvaranje vrata izrađene od najkvalitetnijih materijala.

Unutrašnje i vanjske kvake, te zaštite brave raznovrsnog dizajna.

Dodatni pribor kao što su pismo slot i ostlo po vašoj želji

VEĆ NA PRVI POGLED MI NUDIMO PREDNOST

Tin d.o.o. Konjic

KONTAKTIRAJTE T I N d.o.o. DANAS

Kontaktirajte nas i saznajte više o našim proizvodima i kako mi možemo pronaći optimalno rješenje za Vas

  Vaše ime:
  Vaš Email:
  Vaša poruka:

  Pratite nas na društvenim mrežama

  TIN d.o.o. Konjic

  Donje selo bb,
  Konjic, 88400, BiH

  Telefon: + 387 36 726 658
  Email: tin.ko@bih.net.ba
  Web: tin.ba