ALUMINIJSKTA STOLARIJA – TIN D.O.O.

Sistemi s prekinutim toplinskim mostom i sistemi bez termo prekida

ALU PROZORI I VRATA

Sistemi s prekinutim toplinskim mostom:

Iz zahtjeva za smanjenje gubitaka energije, kroz vanjske zidove, prozore i vrata, proizašla je potreba za energetski učinkovitijim sistemima.

Aluminijski Profil bez prekinutog termičkog mosta (hladni profili)

Nalaze široku primjenu u interijerima i na objektima gdje toplinska izolacija nije uvjet. Širokim izborom profila, okova i brtvi moguća je izvedba raznih konstrukcijskih oblika.

SAZNAJ VIŠE

ALUMINIJSKE FASADE – TIN D.O.O.

Suvremena arhitektonska rješenja, prije svega za reprezentativne poslovne objekte

Objekti u perfektnom izdanju – TIN d.o.o.

Suvremena arhitektonska rješenja, prije svega za reprezentativne poslovne objekte ali i šire, uz sve više staklenih površina u izradi vanjskih fasada uvjetovala su da se naša ponuda kompletira čitavim spektrom aluminijskih fasada, od kontinuiranih, polustrukturalnih i strukturalnih pa do element fasada. Kontinuirane staklene fasade formirane su tako da staklene plohe vidno razdvajaju horizontalni i vertikalni nosači (al. profili koji su u punoj veličini vidljivi na fasadi) pri čemu formiraju mrežu odnosno raster sa staklenim plohama

SAZNAJ VIŠE

GARAŽNA VRATA – TIN D.O.O.

Toplinski izolirana garažna vrata za sigurnost i uštedu.

Tin d.o.o. Konjic u svojoj ponudi proizvodi i ugrađuje toplinski izolirana sekciona garažna vrata, rolo garažna vrata, podizno preklopna garažna vrata, klizno podizna garažna vrata te industrijska garažna vrata. Vrata su izrađena od najkvalitetnijih panela sa garancijom sigurnosti i dugovječnosti

SAZNAJ VIŠE

ALUMINIJSKE OGRADE – TIN D.O.O.

Dugovječne, otporne na sve vremenske prilike, elegantne i moderne

OF 60 – /Ograda/

Aluminijske ograde su sustavi aluminijskih profila (šipki) i spojnih elemenata čijim kombinacijama dobivamo razne oblike i funkcijski prilagođene vrste ograda. Najčešće su to balkonske, stubišne ili ograde terasa. Aluminijski konstrukcijski dijelovi se mogu kombinirati sa staklom i drugim vrstama materijala za ispune, što znači da su mogućnosti izgleda i završne obrade velike. Također, boja i efekt površine su u potpunosti izbor naručitelja. Osim estetskih prednosti tu su jednostavna montaža, mala masa, sigurnost.

SAZNAJ VIŠE

VEĆ NA PRVI POGLED MI NUDIMO PREDNOST

Tin d.o.o. Konjic

KONTAKTIRAJTE T I N d.o.o. DANAS

Kontaktirajte nas i saznajte više o našim proizvodima i kako mi možemo pronaći optimalno riješenje za Vas

  Vaše ime:
  Vaš Email:
  Vaša poruka:

  Pratite nas na društvenim mrežama

  TIN d.o.o. Konjic

  Donje selo bb,
  Konjic, 88400, BiH

  Telefon: + 387 36 726 658
  Email: tin.ko@bih.net.ba
  Web: tin.ba