TIN DOO

UGODNA TOPLOTA – NISKI TROŠKOVI GRIJANJA

Štedite na potrošnji energije, a ne na prozorima.Do 50 % bolja toplotna izolacija u poređenju sa< standardnim prozorima*

SYNEGO PROZORI SE ISPLATE

Novi SYNEGO prozori su idealni za uštedu. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i do 50 % bolju toplotnu izolaciju. Primjetna ušteda na troškovima grijanja i povećanje vrijednosti nekretnina – danas, sutra i prekosutra.

Stari prozori predstavljaju najslabiju energetsku kariku u kući. Oni su loše izolovani i tehnički gledano davno prevaziđeni. Posljedica: zbog takvih prozora dolazi do gubitka skupo plaćene energije za grijanje.

Zahvaljujući izrazito dobroj termoizolaciji SYNEGO prozora, energetska potrošnja se redukuje od prvog dana ugradnje. Bez strepnje od narednog računa za grijanje i budućeg rasta cijene energenata.

GENEO – BOLJI U POGLEDU BUDUĆNOSTI

Sa prozorima iz GENEO porodice profila donijet ćete pravu odluku.

HIGH-TECH U UŠTEDI ENERGIJE

GENEO je energetski najbolji sistem prozorskih profila koji je trenutno raspoloživ za dubinu ugradnje od 86 mm. GENEO je poseban zbog visokotehnološkog materijala RAU-FIPRO. To je kompozitni materijal ojačan vlaknima, koji profil čini izuzetno stabilnim. Inače neophodno čelično ojačanje u 90% slučajeva primjene nije potrebno. Tako GENEO postiže najbolje rezultate toplotne izolacije jer više nema toplotnih mostova zbog čelika. GENEO PHZ član porodice GENEO koji nudi rješenja za pasivne kuće. Kao proširenje sistema GENEO sada je raspoloživ sistem GENEO PHZ (Pasivhauszertifiziert – certificiran za pasivne kuće). Sa implementacijom termo-modula i specijalnim srednjim dihtungom, GENEO PHZ postaje sistemsko rješenje, certificirano za pasivne kuće.

BRILLANT DESIGN ZA VISOKU KLASU STANOGRADNJE

Efektivna toplotna izolacija i raznolikost dizajna za visoku klasu stanogradnje.

STANOVANJE SA STILOM I KOMFOROM

Odlična toplotna izolacija prozora iz sistema REHAU Brillant-Design obezbjeđuje ugodnu atmosferu u kući čak i kad je vani oluja i pada snijeg. Sa dubinom ugradnje 70 mm kao i dva dihtunga prozori REHAU Brillant Design sprječavaju prodor hladnoće, propuha, prašine i vlage. Pored toga sistem pet komora djeluje kao izolirana barijera između niske vanjske temperature i tople unutrašnjosti. Kod Brillant-Design MD akcenat je stavljen na toplotnu izolaciju, jer termoizolaciona svojstva profila sa sistemskom dubinom od 70 mm dodatno su poboljšana srednjim dihtungom.

EURO DESIGN 86-EKONOMIČNO RJEŠENJE ZA TERMOIZOLACIJU

Velika sistemska dubina prozora od 86 mm omogućava ugradnju čak trostrukog stakla tj. omogućava ugradnju visoko efikasnih izolacionih stakala.

EURO DESIGN 70 i 86 – ZA RADOST U KUĆI

Ušteda energije sa visokom toplotnom izolacijom. Sa prozorima od profila Euro-Design 86 plus osjećate se sigurno među svoja četiri zida. Dubina ugradnje od 86 mm Vam omogućava upotrebu svih visoko efektivnih izolirajućih stakala. Tehnika više komora koristi dodatno zrak kao učinkovit izolacini medij. Tako se postiže Uw-vrijednost do 0,84 W/m²K. Uz dokazane REHAU standarde kvaliteta Euro-Design 70 je ekonomičan prozorski sistem. Uz to imate i posebnu mogućnost da sa aluminijskim oblogama obložite svoje prozore i integrirate uz aluminijsku fasadu.

PREKO 220 BOJA!

Široka paleta boja zahvaljujući sistemu SYNEGO.

UŽIVAJTE U REHAU SIGURNOSTI

Dom predstavlja sigurnost, komfor, mir i intimnost. Zahvaljujući REHAU profilims osjećate se sigurnije u svom domu.

Protuprovalna zaštita REHAU prozora. 80 % svih provala se odvija putem lako dostupnih prozora i vrata. Kod više od jedne trećine, usljed bolje sigurnosne tehnike, provala se završi na pokušaju. Zaštita doma se sprovodi kroz dodatnu zaštitu lako dostupnih prozora i vrata. Provalnici veoma brzo nađu drugi i lakši cilj, kada prozor nije moguće otvoriti za nekoliko sekundi pomoću poluge.