UGODNA TOPLOTA – NISKI TROŠKOVI GRIJANJA

Štedite na potrošnji energije, a ne na prozorima.Do 50 % bolja toplotna izolacija u poređenju sa< standardnim prozorima*

SYNEGO PROZORI SE ISPLATE

Novi SYNEGO prozori su idealni za uštedu. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i do 50 % bolju toplotnu izolaciju. Primjetna ušteda na troškovima grijanja i povećanje vrijednosti nekretnina – danas, sutra i prekosutra.

Stari prozori predstavljaju najslabiju energetsku kariku u kući. Oni su loše izolovani i tehnički gledano davno prevaziđeni. Posljedica: zbog takvih prozora dolazi do gubitka skupo plaćene energije za grijanje.

Zahvaljujući izrazito dobroj termoizolaciji SYNEGO prozora, energetska potrošnja se redukuje od prvog dana ugradnje. Bez strepnje od narednog računa za grijanje i budućeg rasta cijene energenata.

SAZNAJ VIŠE

GENEO – BOLJI U POGLEDU BUDUĆNOSTI

Sa prozorima iz GENEO porodice profila donijet ćete pravu odluku.

HIGH-TECH U UŠTEDI ENERGIJE

GENEO je energetski najbolji sistem prozorskih profila koji je trenutno raspoloživ za dubinu ugradnje od 86 mm. GENEO je poseban zbog visokotehnološkog materijala RAU-FIPRO. To je kompozitni materijal ojačan vlaknima, koji profil čini izuzetno stabilnim. Inače neophodno čelično ojačanje u 90% slučajeva primjene nije potrebno. Tako GENEO postiže najbolje rezultate toplotne izolacije jer više nema toplotnih mostova zbog čelika. GENEO PHZ član porodice GENEO koji nudi rješenja za pasivne kuće. Kao proširenje sistema GENEO sada je raspoloživ sistem GENEO PHZ (Pasivhauszertifiziert – certificiran za pasivne kuće). Sa implementacijom termo-modula i specijalnim srednjim dihtungom, GENEO PHZ postaje sistemsko rješenje, certificirano za pasivne kuće.

SAZNAJ VIŠE

BRILLANT DESIGN ZA VISOKU KLASU STANOGRADNJE

Efektivna toplotna izolacija i raznolikost dizajna za visoku klasu stanogradnje.

STANOVANJE SA STILOM I KOMFOROM

Odlična toplotna izolacija prozora iz sistema REHAU Brillant-Design obezbjeđuje ugodnu atmosferu u kući čak i kad je vani oluja i pada snijeg. Sa dubinom ugradnje 70 mm kao i dva dihtunga prozori REHAU Brillant Design sprječavaju prodor hladnoće, propuha, prašine i vlage. Pored toga sistem pet komora djeluje kao izolirana barijera između niske vanjske temperature i tople unutrašnjosti. Kod Brillant-Design MD akcenat je stavljen na toplotnu izolaciju, jer termoizolaciona svojstva profila sa sistemskom dubinom od 70 mm dodatno su poboljšana srednjim dihtungom.

SAZNAJ VIŠE

EURO DESIGN 86-EKONOMIČNO RJEŠENJE ZA TERMOIZOLACIJU

Velika sistemska dubina prozora od 86 mm omogućava ugradnju čak trostrukog stakla tj. omogućava ugradnju visoko efikasnih izolacionih stakala.

EURO DESIGN 70 i 86 – ZA RADOST U KUĆI

Ušteda energije sa visokom toplotnom izolacijom. Sa prozorima od profila Euro-Design 86 plus osjećate se sigurno među svoja četiri zida. Dubina ugradnje od 86 mm Vam omogućava upotrebu svih visoko efektivnih izolirajućih stakala. Tehnika više komora koristi dodatno zrak kao učinkovit izolacini medij. Tako se postiže Uw-vrijednost do 0,84 W/m²K. Uz dokazane REHAU standarde kvaliteta Euro-Design 70 je ekonomičan prozorski sistem. Uz to imate i posebnu mogućnost da sa aluminijskim oblogama obložite svoje prozore i integrirate uz aluminijsku fasadu.

SAZNAJ VIŠE

PREKO 220 BOJA!

Široka paleta boja zahvaljujući sistemu SYNEGO.

Prvi utisak je bitan, čak i kod prozora. Sa SYNEGO prozorima omogućena je
realizacija individualnih želja: blistavo bijela boja, topli dekori drveta sa teksturom
ili uni boje u trendu.

Nezavisno od izbora: prozori će i nakon mnogo godina izgledati kao prvog dana. SYNEGO boje su
postojane i otporne na vremenske uticaje.

Zadovoljstvo koje traje.Pronađite omiljenu boju u paleti od 220 boja. Individualan odabir boje vanjske i unutrašnje strane prozora – na primjer: vani antracit, a unutra bijela.

UŽIVAJTE U REHAU SIGURNOSTI

Dom predstavlja sigurnost, komfor, mir i intimnost. Zahvaljujući REHAU profilims osjećate se sigurnije u svom domu.

Protuprovalna zaštita REHAU prozora. 80 % svih provala se odvija putem lako dostupnih prozora i vrata. Kod više od jedne trećine, usljed bolje sigurnosne tehnike, provala se završi na pokušaju. Zaštita doma se sprovodi kroz dodatnu zaštitu lako dostupnih prozora i vrata. Provalnici veoma brzo nađu drugi i lakši cilj, kada prozor nije moguće otvoriti za nekoliko sekundi pomoću poluge

VEĆ NA PRVI POGLED MI NUDIMO PREDNOST

Tin d.o.o. Konjic

KONTAKTIRAJTE T I N d.o.o. DANAS

Kontaktirajte nas i saznajte više o našim proizvodima i kako mi možemo pronaći optimalno riješenje za Vas

  Vaše ime:
  Vaš Email:
  Vaša poruka:

  Pratite nas na društvenim mrežama

  TIN d.o.o. Konjic

  Donje selo bb,
  Konjic, 88400, BiH

  Telefon: + 387 36 726 658
  Email: tin.ko@bih.net.ba
  Web: tin.ba