SEKCIONA GARAŽNA VRATA

Toplinski izolirana sekciona garažna vrata za sigurnost i uštedu.

SEKCIONA GARAŽNA VRATA TIN

Toplinski izolirana sekcijska vrata od dvostrukog pocinčanog čeličnog lima sa završnim slojem od pečenog poliestera u izvedbi UNED (rebrasti lim) su vrhunska vrata za građevine koje zahtjevaju najbolju moguću izolaciju, ali i privlačan izgled. Reljefni zaštitni površinski sloj od pečenog poliestera, u izgledu “narančine kore” sa horizontalnim prugama uljepšava izgled zgrade i omogućava jednostavno održavanje. Galvanizirani čelični limovi i završni profili i čvrsta konstrukcija sekcija osiguravaju dugogodišnju uporabu vrata i pod najzahtjevnijim uvjetima.

ROLO GARAŽNA VRATA

Kada oskudjevate sa prostorom – rolo garažna vrata TIN

Rolo garažna vrata odlikuje vrhunski dizajn, maksimalna toplinska i zvučna izolacija, veliki izbor boja i kombinacija ručnog, električnog ili daljinskog otvaranja. Rolo garažna vrata su vrlo jednostavna za manje dimenzije vrata, jer zahtijevaju manje prostora za ugradnju, te su vrlo su tiha i ekonomična. Rolo garažna vrata izrađuju se po mjeri i to tako da u potpunosti prilegnu na zid.

PODIZNO PREKLOPNA VRATA

Podizno – preklopna vrata su vrata bez konkurencije na tržištu!

Prednosti patentiranih Compakt vrata: minimalna potreba mjesta za ugradnju, mogućnost ugradnje na unutarnju ili vanjsku stranu, ne smetaju proizvodnji, dizalicama, ili rasvijeti, vrlo tihi i lagani i brzi hod uz električni pogon, automatska protuprovalna zaštita, mogućnost ručnog otvaranja, sigurnosna blokada protiv pada vratiju u slučaju oštećenja, termopaneli visoke toplinske zaštite, standardno u 8 boja, vrlo dobar odnos cijene i kvalitete.

KLIZNO PODIZNA GARAŽNA VRATA

Jednostavnost, inovativnost, elegantan dizajn – krilno podizna garažna vrata

Proizvedena su od jednostrukog pocinčanog i plastificiranog čeličnog lima. Sa inovativnom izvedbom opruga i vodilica vrata se podižu vrlo lagano te gotovo bešumno!
Vrata su opremljena sa bravom za zaključavanje izvana, a moguće je ugraditi i motor sa daljinskim otvaranjem.
Za kip vrata nije potreban prostor iznad svjetlosnog otvora te ih je moguće montirati iza i unutar svjetlosnog otvora.

INDUSTRIJSKA GARAŽNA VRATA

Odlično rješenje za skladišne prostore, proizvodne hale i stambene objekte s većim brojem korisnika

Industrijska vrata za građevine koje zahtjevaju najbolju moguću izolaciju ali i privlačan izgled. Dok poliuretanska jezgra s koeficijentom prolaza topline k=0,516 W/m2K (TM5155) ili k=0,380 W/m2K (TM5255) spriječava gubitak topline, dotle završna obrada sekcija u izgledu ”narančine kore” i poprečnim horizontalnim prugama uljepšava izgled zgrade. Galvanizirani čelični limovi i završni profili i čvrsta konstrukcija sekcija osiguravaju dugogodišnju uporabu vrata i pod najzahtjevnijim uvjetima.

VEĆ NA PRVI POGLED MI NUDIMO PREDNOST

Tin d.o.o. Konjic

KONTAKTIRAJTE T I N d.o.o. DANAS

Kontaktirajte nas i saznajte više o našim proizvodima i kako mi možemo pronaći optimalno riješenje za Vas

  Vaše ime:
  Vaš Email:
  Vaša poruka:

  Pratite nas na društvenim mrežama

  TIN d.o.o. Konjic

  Donje selo bb,
  Konjic, 88400, BiH

  Telefon: + 387 36 726 658
  Email: tin.ko@bih.net.ba
  Web: tin.ba